Coaching

Coaching

Voel jij goed aan wat anderen nodig hebben? Bied jij graag een luisterend oor en een waaier aan oplossingen? Dan zijn onze opleidingen uit het domein Coaching voor jou de ideale keuze voor een trefzekere en positieve toekomst voor jezelf en anderen!

Coaching bestaat in heel wat vormen en telt vele invalshoeken. Je helpt mensen dus op veel manieren. Dankzij onze praktijkgeïnspireerde cursussen, samengesteld door experts uit hun vakgebied, start jij binnenkort een nieuw positief verhaal waarin je je omschoolt tot een coach die van aanpakken weet.

Neem een kijkje in ons aanbod van virtual classes, groepslessen en thuiscursussen en kies jouw favoriete opleiding. Zo zet je na je inschrijving een nieuwe stap in jouw professionele carrière.


allSubthemesWithinTheme Coaching

Alternatieve coaching

Alternatieve coaching

3 homestudies, 5 fgroupcourses, 3 cpvirtualclasses

Bedrijven en carrière

Bedrijven en carrière

6 homestudies, 9 fgroupcourses, 11 cpvirtualclasses

Familie en gezin

Familie en gezin

8 homestudies, 4 fgroupcourses, 3 cpvirtualclasses

Geluk en gezondheid

Geluk en gezondheid

13 homestudies, 13 fgroupcourses, 9 cpvirtualclasses

Kinderen en opvoeding

Kinderen en opvoeding

9 homestudies, 1 grouplesson, 1 virtualclass

Lichaam, sport en welzijn

Lichaam, sport en welzijn

8 homestudies, 11 fgroupcourses, 6 cpvirtualclasses

Liefde en relaties

Liefde en relaties

5 homestudies, 2 fgroupcourses, 2 cpvirtualclasses

Ontspanning en relaxatie

Ontspanning en relaxatie

4 homestudies, 6 fgroupcourses, 1 virtualclass

Sociale vaardigheden

Sociale vaardigheden

8 homestudies, 1 grouplesson, 1 virtualclass

Studeren en presteren

Studeren en presteren

6 homestudies, 5 fgroupcourses, 3 cpvirtualclasses


beSureOfYourFuture

Een coach motiveert je en leidt je naar meer welzijn. Schuilt er een coach in jou? Dan is je toekomst verzekerd! Dankzij onze opleidingen begeleid je personen van verschillende leeftijdscategorieën met verschillende noden. Zo zet je anderen in hun kracht in de maatschappij en op de arbeidsmarkt. Je coachingdiploma maakt van jou dus een onmisbare schakel in het geluk van anderen.

Als HR ben ik verantwoordelijk voor het welzijn van alle werknemers. De cursus conflictbemiddeling die ik bij jullie gevolgd heb, heeft mij al vaak geholpen. Ik houd deze dan ook graag bij de hand. Het grote aanbod aan tips en tricks is cruciaal voor iedereen die met personeel werkt. - employerSpeaks

Volg een coachingsopleiding

trendsCapitalized

Mindfulness en relaxatie zitten tegenwoordig in iedereens achterhoofd. Maar coaching is meer dan dat. Een coach helpt je de juiste carrièrezetten te maken, verlost je van je burn-outs of leert je eindelijk wat assertiever zijn. Als coach ben je een vertrouwenspersoon en motivator. Steeds meer mensen zien dat in. De vraag naar coaches, zowel van werknemers als werkgevers, stijgt jaar na jaar opnieuw. Je doelen bereiken, of ze nu materieel of mentaal zijn, zit in de lift.

Coaching, hundredPercentOfTheTime

  Mensen zijn op zoek naar mentale begeleiding. Dat doen ze om te ontstressen of om bepaalde doelen te behalen. Menselijk contact is hiervoor beter geschikt dan het gebruik van technologische snufjes. Dat menselijke contact verloopt het best via een gespecialiseerde coach. Als coach help je mensen weer rust en motivatie te vinden. Zo boeken ze in een mum van tijd zowel op persoonlijk als professioneel vlak succes.  

Ik ondervind enorm veel voordelen van mijn assertiviteitstraining. Ik doe nu eindelijk mijn droomjob, heb meer verantwoordelijkheid en verdien ook meer dan ooit tevoren. De training was het duwtje in de rug waar ik al jaren nood aan had. Merci! - exStudentSpeaking

Thomas Verlinden
Thomas Verlinden

Opleidingsadviseur

De vraag naar coaches blijft stijgen. Werknemers en werkgevers durven vaker de stap richting hulp zetten en de positieve mond-tot-mondreclame die daaruit voortvloeit, zorgt ervoor dat je als startende coach terechtkomt in een arbeidsmarkt die naar jou op zoek is.

niceToKnowHeader

  • Hoewel stress ons soms alerter maakt, zorgt het er ook voor dat concentreren een uitdaging wordt.
  • Mindfulness vergroot je concentratievermogen.
  • Mensen die een toekomstplan opstellen, zijn doorgaans succesvoller dan anderen. Ze blijven langer gefocust op hun doelen en hebben meer kans om die te behalen.
  • Technologie zorgt ervoor dat we allemaal meer prestatiedruk voelen. Af en toe een pauze nemen van je scherm is dus gezond.