Docent in de kijker: Davina Cohen floreert met eigen zaak Toutenfleurs

Een mooi boeket of één betekenisvolle roos. Al eeuwen is een bloem het geschikte geschenk voor iedere gelegenheid. Toch zijn bloemen vandaag populairder dan ooit! Met haar eigen zaak Toutenfleur plukt Davina Cohen daar de vruchten van én bepaalt ze de nieuwste trends.

moreInfo

Sekscounselor of Seksuoloog: welk beroep past bij jouw ambities?

Sta je steeds te springen om anderen relationeel en seksueel advies te geven? Wil je dit talent professionaliseren? Ga dan voor een carrière als veelzijdige sekscounselor of seksuoloog! Maar wat zijn nu juist de gelijkenissen en verschillen tussen beide beroepen? Lees snel verder en ontdek welk beroep het best aansluit bij jouw ambities.

moreInfo

Wat zijn de nieuwe boekhoudkundige trends?

Ben je benieuwd naar de laatste boekhoudkundige trends? Onze oud-studente Jana vertelt je er alles over.

moreInfo

Onze alumni starten hun eigen zaak

Onze alumni starten hun eigen zaak en zetten zo hun eerste stappen in het bedrijfsleven. Wil je in hun voetsporen treden? Laat je dan inspireren door het verhaal van ex-student Jonathan.

moreInfo

Start je eigen zaak in vijf stappen

Dit is het ideale moment om je eigen bedrijf uit de grond te stampen. Maar vooraleer je de deuren van je eigen zaak opent, moet je eerst nog enkele stappen doorlopen. In dit blog zetten we de belangrijkste stappen op een rijtje.

moreInfo

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0