Waarom stellen we dingen uit?

Uitstelgedrag overvalt ons allemaal wel eens. Alle taakjes die niet absoluut vandaag moeten gebeuren schuiven we door naar morgen. Dat zorgt ervoor dat je stagneert en geen vooruitgang boekt. Als ondernemer is het belangrijk om dat te voorkomen en steeds je doelstellingen te bereiken. In deze blog leggen we 3 oorzaken van ons uitstelgedrag uit.

moreInfo

6 vragen om jouw ideale studiemethode te bepalen

Vul je graag testjes in om te weten te komen welk seizoen bij je past of wat jouw spirit animal is? Dan ga je dit testje ook met plezier invullen. Met behulp van 6 vragen kom je te weten welke studiemethode voor jou het meest geschikt is!

moreInfo

Van secretaresse tot office manager

Lees hier het verhaal van Charissa (24) die zich als secretaresse bijschoolde. In een mum van tijd kon ze zich opwerken tot office manager, een job die haar aanzienlijk beter ligt. Het was een stap die haar enige moeite heeft gekost, maar wel haar hele leven op een totaal ander pad heeft gebracht.

moreInfo

Cedric geeft gas bij in zijn professionele carrière

De opleiding autohandelaar doet heel wat studenten hun hart een vitesse hoger schakelen. Cedric besloot een tijdje geleden een professionele carrière als autohandelaar te starten. Zijn droom werd nu realiteit!

moreInfo

4 paasactiviteiten voor jong en oud

Eindelijk gaan we mooie dagen tegemoet. De zon streelt de boomtoppen, de lente is in het land en paasklokken luiden een periode van plezier en geluk in. Wil je tijdens het paasweekend samen met je gezin een onvergetelijke tijd beleven? Dan hebben wij 4 activiteiten voor jou in petto!

moreInfo

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0