teacherLabel

Kris Van Guyse

4.5 / 5

Wie één keer in koffiebar “Noir” in Leuven komt, weet meteen hoe koffie altijd zou moeten smaken. Sinds 2012 serveren Kris Van Guyse en zijn partner in crime Murielle er de beste specialty coffee. Dat is elke keer weer heerlijk genieten, zowel ter plaatse in het gezellige interieur van de bar en onderweg als takeaway.

Kris en Murielle gebruiken enkel koffiebonen van kleine koffiebranderijen. Zo garanderen ze unieke smaken die altijd weten te bekoren en een heel divers publiek aantrekken. Die expertise in productkeuze en zakendoen is exact wat Kris doorgeeft aan de studenten van deze opleiding. Een uitstekende leermeester!

Wie één keer in koffiebar “Noir” in Leuven komt, weet meteen hoe koffie altijd zou moeten smaken. Sinds 2012 serveren Kris Van Guyse en zijn partner in crime Murielle er de beste specialty coffee. Dat is elke keer weer heerlijk genieten, zowel

readMore

Kris Van Guyse givesCourses


vacancies_overview_title

We zoeken nog talent om ons team te versterken. Ben jij de persoon die we zoeken? Wil jij samen met ons onze school verder op de kaart zetten? Maak dan snel een profiel aan op onze website en stuur ons jouw cv!

vacancies_intern

Nog op zoek naar een creatieve en professionele werkplek? Een bedrijf die je heel wat verantwoordelijkheid geeft en een team die je daarin steunt? Begin en eindig je zoektocht bij ons. Klik verder naar de vacatures.

vacancies_discover

vacancies_docent

Wil jij jouw kennis graag overbrengen op jonge en minder jonge studenten? Dan willen wij jou als docent. We zijn steeds op zoek naar docenten die hun kennis met de wereld willen delen.

vacancies_discover

vacancies_international

Liever internationaal carrière maken? Dat kan. Onze scholengroep heeft wereldwijde ambities, die jij mee kan waarmaken.

vacancies_discover

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0