teacherLabel

Katrien Pauwels

4.1 / 5

Zes jaar lang werkte Katrien Pauwels bij een technologiegigant. Op een dag besloot ze, samen met haar man Tom, om alle voorzichtigheid overboord te gooien. Ze stampten hun eigen koffieroosterij “OR Coffee Roastery” uit de grond. De roosterij breidde al snel uit met een koffiebar en een trainingscentrum. Katrien en Tom verkopen en serveren koffie met een verhaal. Ze hechten veel belang aan de origine van hun koffiebonen. Ze kiezen bijna uitsluitend voor bonen van plantages die ze zelf bezocht hebben. Contact met de boeren is voor hen enorm belangrijk.

Je kan Katrien dus best omschrijven als een echte experte, die zowel bekend is met alle aspecten van koffie als ook een neus voor (h)eerlijke zaken heeft.

Zes jaar lang werkte Katrien Pauwels bij een technologiegigant. Op een dag besloot ze, samen met haar man Tom, om alle voorzichtigheid overboord te gooien. Ze stampten hun eigen koffieroosterij “OR Coffee Roastery” uit de grond. De roosterij breidde al snel

readMore

Katrien Pauwels givesCourses


vacancies_overview_title

We zoeken nog talent om ons team te versterken. Ben jij de persoon die we zoeken? Wil jij samen met ons onze school verder op de kaart zetten? Maak dan snel een profiel aan op onze website en stuur ons jouw cv!

vacancies_intern

Nog op zoek naar een creatieve en professionele werkplek? Een bedrijf die je heel wat verantwoordelijkheid geeft en een team die je daarin steunt? Begin en eindig je zoektocht bij ons. Klik verder naar de vacatures.

vacancies_discover

vacancies_docent

Wil jij jouw kennis graag overbrengen op jonge en minder jonge studenten? Dan willen wij jou als docent. We zijn steeds op zoek naar docenten die hun kennis met de wereld willen delen.

vacancies_discover

vacancies_international

Liever internationaal carrière maken? Dat kan. Onze scholengroep heeft wereldwijde ambities, die jij mee kan waarmaken.

vacancies_discover

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0