Covid-maatregelen

Terug écht gaan doen!

Goed nieuws! We kunnen opnieuw van start gaan met al onze groepslessen! We staan alvast te popelen om jullie te verwelkomen op onze campussen en er samen een TOPSCHOOLJAAR van te maken!

We hebben een gevarieerd aanbod aan groepslessen en thuiscursussen en virtual classes. Daar vind je ongetwijfeld de opleidingen die je nodig hebt om jouw carrière naar een hoger niveau te tillen.

Huidige maatregelen

Onderstaande bijsturingen gaan in vanaf woensdag 1 september. Tot snel!
 
Groepsgrootte
 
De capaciteitsbeperking is opgeheven. Eindelijk worden onze lokalen weer optimaal benut en geniet je met al je studiegenoten van een échte groepsles!
 
Contactonderwijs
 
Tijdens de les adem je weer vrij! Alle lokalen zijn goed verlucht en de opleidingen gaan door zonder mondmasker. Enkel voor activiteiten buiten het lokaal gelden de regels zoals die in de rest van de samenleving gelden.
 
Praktijkgerichte lessen
 
We oefenen weer met modellen! Essentiële derden zijn toegelaten indien hun aanwezigheid noodzakelijk is voor het behalen van de leerplandoelstellingen en in functie van de begeleiding van de cursisten.

 

Dankzij de switchgarantie was én ben je verzekerd!

Had je al een groepsles ingepland in 2020-2021 en kon die omwille van overmacht niet door gaan? Dan werd jouw opleiding verschoven naar een later lesmoment in 2021. In jouw agenda vind je de nieuwe lesdata terug.

Wanneer deze data niet passen voor jou, dan gaan we uiteraard op zoek naar een geschikte oplossing voor jou. Maak gebruik van onze switchgarantie en kies één van de onderstaande opties:

  • Switchen naar een ander lesmoment
  • Kiezen voor een andere locatie
  • Je inschrijvingsgeld overdragen aan een vriend of familielid
  • Een andere groepsopleiding volgen
  • Je opleiding volgen via Virtual classes
  • Switchen naar je opleiding via thuisstudie mits administratieve kost

Opgelet: Enkel optie 1 en 2 gelden voor cursisten die bij de inschrijving gebruik hebben gemaakt van de KMO-portefeuille.

Neem contact met ons op als je gebruik wenst te maken van de switchgarantie.

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0