Muziekstudio Cavern Studios

Oude Godstraat 168d, Edegem , BE

freeWifi

generalInfo

Deze leslocatie is een muziekstudio vlakbij het rustige centrum van Edegem. Het dorp is gemakkelijk bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer.

 

Met kleine maatregelen zorgen we samen voor een grote impact. Zo houden we ramen en deuren zoveel mogelijk gesloten en worden de lokalen op een efficiënte manier verlucht en verwarmd. Veel studeerplezier!

lessonPlanning

lessonPlanningText

Deze muziekstudio is gelegen in het rustige dorpje Edegem. Gemakkelijk bereikbaar met de auto, fiets en openbaar vervoer! Klaar met je les? Maak een gezellige wandeling door het domein van Hof Ter Linden en bewonder het prachtige neoclassicistisch kasteel.

directions


Auto

Deze leslocatie is gemakkelijk bereikbaar met de auto via de autosnelwegen E19 en A12. In Edegem is parkeren gratis. Er zijn echter een aantal plekken waar je slechts beperkt mag parkeren. Die zone's worden duidelijk aangegeven met een verkeersbord.

Bus/Tram

Vanuit Antwerpen Roosevelt neem je buslijn 32 richting Edegem (tot Hof Ter Linden). Daarna wandel je nog 5 minuten tot de muziekstudio. Vanuit station Antwerpen-Berchem neem je bus 91 of 92 (tot Edegem Terlindenlaan). Vanuit station Mortsel-Oude God neem je bus 141 (tot Edegem Terlindenlaan). Deze bussen stoppen vlak voor de leslocatie!

Trein

Een tal van treinen rijden meerdere keren per uur richting Antwerpen. Je bereikt Edegem gemakkelijk via Antwerpen-Centraal, Antwerpen-Berchem en Mortel-Oude God. Vanuit deze stations volg je de wegbeschrijving van de andere transportmogelijkheden.

coursesIn Edegem

Coursenamelabel Lessonday Firstlesson Lastlesson Citystartdata Alllessons
Muziekproducer Basis Tuesday 03-09-2024 26-11-2024 Edegem 18:30 - 21:30
Creatief Ontwerpen Gevorderden Tuesday 28-01-2025 25-02-2025 18:30 - 23:30
paginator.rangeLabelMultiplePages

campusCourseText1 fgroupcourses and cpvirtualclasses. campusCourseText2 homecourse

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-